Idræts- & kulturhuset Prøvehallen

Som sidegevinst ved energimærkning af Idræts- og kulturhuset Prøvehallen fandt Balslev mulighed for at spare kr. 80.000/år på justering af ventilationsanlæg.

Balslev har udført energimærkning på en lang række bygninger, hvor vi har påvist energibesparelser med meget kort tilbagebetalingstid.

En af disse er idræts- og kulturhuset Prøvehallen i Valby, som Københavns Kommune i 2005 indrettede i porcelænsfabrikken Nordens gamle prøvehal fra 1930’erne. Huset på 2.190 m2 bruges af både Valby Skole og lokale beboere og rummer bl.a. idrætssal og teatersal.

Brugstiden er fra kl. 06:00 – 24:00, og husets ventilationsanlæg med genvinding kørte i hele perioden. Under energimærkningen i 2009 anbefalede Balslev derfor at ændre ventilationsanlæggets styring, så det kun kører i de lokaler og i den tid, hvor der er aktivitet. Derved kan der opnås en samlet årlig besparelse på kr. 80.000,-.

Investeringen er minimal og kræver kun en person, der kan indstille ventilationsanlægget.  

Idræts- og kulturhuset Prøvehallen i Valby, hvor Balslev fandt årlig energibesparelse på kr. 80.000 på ventilationsanlægget.
 

Cookies

På balslev.dk bruger vi cookies til at forbedre vores hjemmeside, så den lever op til brugernes behov. Vi bruger blandt andet cookies til at føre statistik over trafikken på siden, så vi kan sikre os, at indholdet er relevant og let at finde for brugeren. Du kan til hver en tid slette cookies fra balslev.dk.

Læs mere om cookies her